• Fanny Lewald De jeugd heeft zo'n behoefte om van het leven te genieten, zo'n heilig recht op geluk dat men het niet voortijdig moet verkorten.
    Origineel: Die Jugend hat ein solches Bedürfnis, froh des Lebens zu genießen, ein so heiliges Recht auf Freude, daß man sie darin nicht vorzeitig verkürzen sollte.
    Bron: Eine Lebensfrage (1845)
    Fanny Lewald
    Duits schrijfster 1811-1889
    Fanny Lewald
    - +
     0
Laden...
Fanny Lewald - De jeugd heeft zo'n behoefte om van het leven te genieten, zo'n heilig recht op geluk dat men het niet voortijdig moet verkorten.
De jeugd heeft zo'n behoefte om van het leven te genieten, zo'n heilig recht op geluk dat men het niet voortijdig moet verkorten. van : Fanny Lewald
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest De jeugd heeft zo'n behoefte om van het leven te genieten, zo'n heilig recht op geluk dat men het niet voortijdig moet verkorten.
- Fanny Lewald Citaten.NET