• Ernst Haeckel Geloof (in wetenschappelijke zin) is ook onmisbaar in theorie en hypothese; want ook hier vult de poëtische verbeelding de leemte die het begrip openlaat in de kennis van het verband der dingen.
    Origineel: Auch bei der Theorie, wie bei der Hypothese ist Glaube (in wissenschaftlichem Sinne) unentbehrlich; denn auch hier ergänzt die dichtende Phantasie die Lücke, welche der Verstand in der Erkenntnis des Zusammenhanges der Dinge offen läßt.
    Ernst Haeckel
    Duits zoöloog en filosoof 1834-1919
    Ernst Haeckel
    - +
     0
Laden...
Ernst Haeckel - Geloof (in wetenschappelijke zin) is ook onmisbaar in theorie en hypothese; want ook hier vult de poëtische verbeelding de leemte die het begrip openlaat in de kennis van het verband der dingen.
Geloof (in wetenschappelijke zin) is ook onmisbaar in theorie en hypothese; want ook hier vult de poëtische verbeelding de leemte die het begrip openlaat in de kennis van het verband der dingen. van : Ernst Haeckel
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Geloof (in wetenschappelijke zin) is ook onmisbaar in theorie en hypothese; want ook hier vult de poëtische verbeelding de leemte die het begrip openlaat in de kennis van het verband der dingen.
- Ernst Haeckel Citaten.NET