• Erica Jong Mensen denken altijd dat de geschiedenis in een rechte lijn verloopt. Dat doet het niet. Sociale attitudes veranderen niet in een rechte lijn. Er is altijd een terugslag tegen progressieve ideeën.
    Origineel: People always think that history proceeds in a straight line. It doesn't. Social attitudes don't change in a straight line. There's always a backlash against progressive ideas.
    Erica Jong
    Amerikaans auteur 1942-
    Erica Jong
    - +
    +1
Laden...
Erica Jong - Mensen denken altijd dat de geschiedenis in een rechte lijn verloopt. Dat doet het niet. Sociale attitudes veranderen niet in een rechte lijn. Er is altijd een terugslag tegen progressieve ideeën.
Mensen denken altijd dat de geschiedenis in een rechte lijn verloopt. Dat doet het niet. Sociale attitudes veranderen niet in een rechte lijn. Er is altijd een terugslag tegen progressieve ideeën. van : Erica Jong
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Mensen denken altijd dat de geschiedenis in een rechte lijn verloopt. Dat doet het niet. Sociale attitudes veranderen niet in een rechte lijn. Er is altijd een terugslag tegen progressieve ideeën.
- Erica Jong Citaten.NET