• Elie Wiesel Toen mijn vader werd geboren, was het een deel van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk. Toen ik geboren werd, was het Litouwen. Toen ik wegging, was het Hongarije. Het is moeilijk te zeggen waar ik vandaan kom.
    Origineel: When my father was born, it was part of the Austro-Hungarian empire. When I was born, it was Lithuania. When I left, it was Hungary. It is difficult to say where I come from.
    Elie Wiesel
    In Roemeniƫ geboren Joods-Amerikaans schrijver en Nobelprijswinnaar (Vrede 1986) 1928-2016
    Elie Wiesel
    - +
    +1
Elie Wiesel - Toen mijn vader werd geboren, was het een deel van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk. Toen ik geboren werd, was het Litouwen. Toen ik wegging, was het Hongarije. Het is moeilijk te zeggen waar ik vandaan kom.
Toen mijn vader werd geboren, was het een deel van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk. Toen ik geboren werd, was het Litouwen. Toen ik wegging, was het Hongarije. Het is moeilijk te zeggen waar ik vandaan kom. van : Elie Wiesel
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Toen mijn vader werd geboren, was het een deel van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk. Toen ik geboren werd, was het Litouwen. Toen ik wegging, was het Hongarije. Het is moeilijk te zeggen waar ik vandaan kom.
- Elie Wiesel Citaten.NET