• Denis Diderot Verdwaald in het immense bos in de nacht, heb ik slechts een klein lichtje om me te begeleiden. Er komt een vreemdeling langs die tegen me zegt: "Mijn vriend, blaas de kaars uit zodat je de weg beter kunt vinden". Deze vreemdeling is een theoloog.
    Origineel: Égaré dans la forêt immense pendant la nuit, je n'ai plus qu'une petite lumière pour me conduire. Survient un inconnu qui me dit: "Mon ami, souffle la chandelle pour mieux trouver ton chemin". Cet inconnu est un théologien.
    Bron: Pensées Philosophiques Additions
    Denis Diderot
    Frans filosoof 1713-1784
    Denis Diderot
    - +
    +2
Laden...
Denis Diderot - Verdwaald in het immense bos in de nacht, heb ik slechts een klein lichtje om me te begeleiden. Er komt een vreemdeling langs die tegen me zegt: "Mijn vriend, blaas de kaars uit zodat je de weg beter kunt vinden". Deze vreemdeling is een theoloog.
Verdwaald in het immense bos in de nacht, heb ik slechts een klein lichtje om me te begeleiden. Er komt een vreemdeling langs die tegen me zegt: "Mijn vriend, blaas de kaars uit zodat je de weg beter kunt vinden". Deze vreemdeling is een theoloog. van : Denis Diderot
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Verdwaald in het immense bos in de nacht, heb ik slechts een klein lichtje om me te begeleiden. Er komt een vreemdeling langs die tegen me zegt: "Mijn vriend, blaas de kaars uit zodat je de weg beter kunt vinden". Deze vreemdeling is een theoloog.
- Denis Diderot Citaten.NET