• David Hume Ik ben geneigd te zeggen dat wij niets meer zijn dan een bundeling of een verzameling van verschillende sensaties die elkaar met onvoorstelbare snelheid opvolgen in een voortdurende verandering en beweging.
    David Hume
    Schots filosoof en geschiedkundige 1711-1776
    David Hume
    - +
    +2
Laden...
David Hume - Ik ben geneigd te zeggen dat wij niets meer zijn dan een bundeling of een verzameling van verschillende sensaties die elkaar met onvoorstelbare snelheid opvolgen in een voortdurende verandering en beweging.
Ik ben geneigd te zeggen dat wij niets meer zijn dan een bundeling of een verzameling van verschillende sensaties die elkaar met onvoorstelbare snelheid opvolgen in een voortdurende verandering en beweging. van : David Hume
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Ik ben geneigd te zeggen dat wij niets meer zijn dan een bundeling of een verzameling van verschillende sensaties die elkaar met onvoorstelbare snelheid opvolgen in een voortdurende verandering en beweging.
- David Hume Citaten.NET