• David Blaine Een goocheltruc gaat niet over het oplossen van een puzzel. Het gaat om het creëren van een moment van ontzag en verbazing. En dat kan heel mooi zijn.
    Origineel: Magic is not about having a puzzle to solve. It's about creating a moment of awe and astonishment. And that can be a beautiful thing.
    David Blaine
    Amerikaans illusionist en goochelaar 1973-
    David Blaine
    - +
     0
Laden...
David Blaine - Een goocheltruc gaat niet over het oplossen van een puzzel. Het gaat om het creëren van een moment van ontzag en verbazing. En dat kan heel mooi zijn.
Een goocheltruc gaat niet over het oplossen van een puzzel. Het gaat om het creëren van een moment van ontzag en verbazing. En dat kan heel mooi zijn. van : David Blaine
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Een goocheltruc gaat niet over het oplossen van een puzzel. Het gaat om het creëren van een moment van ontzag en verbazing. En dat kan heel mooi zijn.
- David Blaine Citaten.NET