• Colin Wilson Iedereen zitten vast in een soort mist. Ze zijn omgeven door een muur van mist. Ze denken dat dit volkomen normaal is, maar dat is het niet.
    Origineel: All men are stuck in a kind of fog. They're surrounded by a wall of fog. They think this is perfectly normal, but it's not.
    Bron: The Black Room (1975)
    Colin Wilson
    Brits schrijver 1931-2013
    Colin Wilson
    - +
     0
Laden...
Colin Wilson - Iedereen zitten vast in een soort mist. Ze zijn omgeven door een muur van mist. Ze denken dat dit volkomen normaal is, maar dat is het niet.
Iedereen zitten vast in een soort mist. Ze zijn omgeven door een muur van mist. Ze denken dat dit volkomen normaal is, maar dat is het niet. van : Colin Wilson
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Iedereen zitten vast in een soort mist. Ze zijn omgeven door een muur van mist. Ze denken dat dit volkomen normaal is, maar dat is het niet.
- Colin Wilson Citaten.NET