• Chinua Achebe De mensen zeggen dat als je het water tot je enkel ziet stijgen, het de tijd is om er iets aan te doen, niet wanneer het al bij je nek is.
    Origineel: People say that if you find water rising up to your ankle, that's the time to do something about it, not when it's around your neck.
    Chinua Achebe
    Nigeriaans romanschrijver en dichter 1930-2013
    Chinua Achebe
    - +
    +1
Laden...
Chinua Achebe - De mensen zeggen dat als je het water tot je enkel ziet stijgen, het de tijd is om er iets aan te doen, niet wanneer het al bij je nek is.
De mensen zeggen dat als je het water tot je enkel ziet stijgen, het de tijd is om er iets aan te doen, niet wanneer het al bij je nek is. van : Chinua Achebe
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road De mensen zeggen dat als je het water tot je enkel ziet stijgen, het de tijd is om er iets aan te doen, niet wanneer het al bij je nek is.
- Chinua Achebe Citaten.NET