• Chester Himes De mens kan niet leven zonder enige kennis van het doel van het leven. Als hij geen doel in het leven kan vinden, creëert hij er een in de onvermijdelijkheid van de dood.
    Origineel: Man cannot live without some knowledge of the purpose of life. If he can find no purpose in life he creates one in the inevitability of death.
    Chester Himes
    Amerikaanse schrijver 1909-1984
    Chester Himes
    - +
     0
Laden...
Chester Himes - De mens kan niet leven zonder enige kennis van het doel van het leven. Als hij geen doel in het leven kan vinden, creëert hij er een in de onvermijdelijkheid van de dood.
De mens kan niet leven zonder enige kennis van het doel van het leven. Als hij geen doel in het leven kan vinden, creëert hij er een in de onvermijdelijkheid van de dood. van : Chester Himes
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest De mens kan niet leven zonder enige kennis van het doel van het leven. Als hij geen doel in het leven kan vinden, creëert hij er een in de onvermijdelijkheid van de dood.
- Chester Himes Citaten.NET