• Charles Darwin Mijn doel in dit hoofdstuk is enkel aan te tonen dat er geen fundamenteel verschil bestaat in de mentale vermogens van de mens en de hogere zoogdieren.
    Origineel: My object in this chapter is solely to shew that there is no fundamental difference between man and the higher mammals in their mental faculties.
    Bron: The Descent of Man and Selection in Relation to Sex (1871) Vol. I, ch.2
    Charles Darwin
    Engels medicus en bioloog 1809-1882
    Charles Darwin
    - +
    +2
Laden...
Charles Darwin - Mijn doel in dit hoofdstuk is enkel aan te tonen dat er geen fundamenteel verschil bestaat in de mentale vermogens van de mens en de hogere zoogdieren.
Mijn doel in dit hoofdstuk is enkel aan te tonen dat er geen fundamenteel verschil bestaat in de mentale vermogens van de mens en de hogere zoogdieren. van : Charles Darwin
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Mijn doel in dit hoofdstuk is enkel aan te tonen dat er geen fundamenteel verschil bestaat in de mentale vermogens van de mens en de hogere zoogdieren.
- Charles Darwin Citaten.NET