• Bertrand Russell Vrijheid bereiken alleen zij die niet langer van het leven verwachten dat het hun persoonlijke goederen zal geven die onderhevig zijn aan de mutaties van de tijd.
    Origineel: Freedom comes only to those who no longer ask of life that it shall yield them any of those personal goods that are subject to the mutations of time.
    Bron: A Free Man's Worship (1903)
    Bertrand Russell
    Engels filosoof, wiskundige en Nobelprijswinnaar literatuur (1950) 1872-1970
    Bertrand Russell
    - +
     0
Bertrand Russell - Vrijheid bereiken alleen zij die niet langer van het leven verwachten dat het hun persoonlijke goederen zal geven die onderhevig zijn aan de mutaties van de tijd.
Vrijheid bereiken alleen zij die niet langer van het leven verwachten dat het hun persoonlijke goederen zal geven die onderhevig zijn aan de mutaties van de tijd. van : Bertrand Russell
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Vrijheid bereiken alleen zij die niet langer van het leven verwachten dat het hun persoonlijke goederen zal geven die onderhevig zijn aan de mutaties van de tijd.
- Bertrand Russell Citaten.NET