• Bell Hooks Het gekwetste kind in veel vrouwen is een meisje dat al van kinds af aan geleerd is dat ze iets anders dan zichzelf moet worden, haar ware gevoelens moet ontkennen om zo anderen aan te trekken en te behagen.
    Origineel: The wounded child inside many females is a girl who was taught from early childhood on that she must become something other than herself, deny her true feelings, in order to attract and please others.
    Bell Hooks
    Amerikaanse schrijfster en activiste 1952-
    Bell Hooks
    - +
    +4
Laden...
Bell Hooks - Het gekwetste kind in veel vrouwen is een meisje dat al van kinds af aan geleerd is dat ze iets anders dan zichzelf moet worden, haar ware gevoelens moet ontkennen om zo anderen aan te trekken en te behagen.
Het gekwetste kind in veel vrouwen is een meisje dat al van kinds af aan geleerd is dat ze iets anders dan zichzelf moet worden, haar ware gevoelens moet ontkennen om zo anderen aan te trekken en te behagen. van : Bell Hooks
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Het gekwetste kind in veel vrouwen is een meisje dat al van kinds af aan geleerd is dat ze iets anders dan zichzelf moet worden, haar ware gevoelens moet ontkennen om zo anderen aan te trekken en te behagen.
- Bell Hooks Citaten.NET