• Audre Lorde Ik ben niet alleen lesbisch. Ik ben niet alleen een dichter. Ik ben niet alleen maar een moeder. Eer de complexiteit van uw visie en uzelf.
    Origineel: I am not just a lesbian. I am not just a poet. I am not just a mother. Honor the complexity of your vision and yourselves.
    Audre Lorde
    Amerikaanse schrijfster, dichteres en activiste 1934-1992
    Audre Lorde
    - +
     0
Laden...
Audre Lorde - Ik ben niet alleen lesbisch. Ik ben niet alleen een dichter. Ik ben niet alleen maar een moeder. Eer de complexiteit van uw visie en uzelf.
Ik ben niet alleen lesbisch. Ik ben niet alleen een dichter. Ik ben niet alleen maar een moeder. Eer de complexiteit van uw visie en uzelf. van : Audre Lorde
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Ik ben niet alleen lesbisch. Ik ben niet alleen een dichter. Ik ben niet alleen maar een moeder. Eer de complexiteit van uw visie en uzelf.
- Audre Lorde Citaten.NET