• Angela Davis Wanneer kinderen naar scholen gaan die meer waarde hechten aan discipline en veiligheid dan aan kennis en intellectuele ontwikkeling, dan gaan ze naar scholen die voorbereiden voor de gevangenis.
    Origineel: When children attend schools that place a greater value on discipline and security than on knowledge and intellectual development, they are attending prep schools for prison.
    Angela Davis
    Amerikaanse filosofe, schrijfster en politiek activiste 1944-
    Angela Davis
    - +
    +6
Angela Davis - Wanneer kinderen naar scholen gaan die meer waarde hechten aan discipline en veiligheid dan aan kennis en intellectuele ontwikkeling, dan gaan ze naar scholen die voorbereiden voor de gevangenis.
Wanneer kinderen naar scholen gaan die meer waarde hechten aan discipline en veiligheid dan aan kennis en intellectuele ontwikkeling, dan gaan ze naar scholen die voorbereiden voor de gevangenis. van : Angela Davis
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Wanneer kinderen naar scholen gaan die meer waarde hechten aan discipline en veiligheid dan aan kennis en intellectuele ontwikkeling, dan gaan ze naar scholen die voorbereiden voor de gevangenis.
- Angela Davis Citaten.NET