• André Maurois Hoe mooi het leven ook is geweest, er is nog steeds een enorme kloof tussen het bestaan waarvan de tiener droomde en die door de mens werd ervaren.
    Origineel: Si belle qu'ait été une vie, il y a toujours un immense écart entre l'existence qu'avait rêvée l'adolescent et celle qu'a connue l'homme.
    Bron: Lettres à l'inconnue (1956)
    André Maurois
    Frans schrijver (ps. van Émile Herzog) 1885-1967
    André Maurois
    - +
     0
Laden...
André Maurois - Hoe mooi het leven ook is geweest, er is nog steeds een enorme kloof tussen het bestaan waarvan de tiener droomde en die door de mens werd ervaren.
Hoe mooi het leven ook is geweest, er is nog steeds een enorme kloof tussen het bestaan waarvan de tiener droomde en die door de mens werd ervaren. van : André Maurois
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Hoe mooi het leven ook is geweest, er is nog steeds een enorme kloof tussen het bestaan waarvan de tiener droomde en die door de mens werd ervaren.
- André Maurois Citaten.NET