• Alice Munro Soms krijg ik het begin van een verhaal uit een herinnering, een anekdote, maar dat verdwaalt en is meestal niet herkenbaar in het laatste verhaal.
    Origineel: Sometimes I get the start of a story from a memory, an anecdote, but that gets lost and is usually unrecognizable in the final story.
    Alice Munro
    Canadees schrijfster 1931-
    Alice Munro
    - +
    +1
Laden...
Alice Munro - Soms krijg ik het begin van een verhaal uit een herinnering, een anekdote, maar dat verdwaalt en is meestal niet herkenbaar in het laatste verhaal.
Soms krijg ik het begin van een verhaal uit een herinnering, een anekdote, maar dat verdwaalt en is meestal niet herkenbaar in het laatste verhaal. van : Alice Munro
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Soms krijg ik het begin van een verhaal uit een herinnering, een anekdote, maar dat verdwaalt en is meestal niet herkenbaar in het laatste verhaal.
- Alice Munro Citaten.NET