• Adlai Stevenson De beste reden die ik kan bedenken waarom ik niet president van de Verenigde Staten wil zijn is dat je je twee keer per dag moet scheren.
    Origineel: The best reason I can think of for not running for President of the United States is that you have to shave twice a day.
    Adlai Stevenson
    Amerikaans politicus en vicepresident 1853-1914
    Adlai Stevenson
    - +
    +1
Laden...
Adlai Stevenson - De beste reden die ik kan bedenken waarom ik niet president van de Verenigde Staten wil zijn is dat je je twee keer per dag moet scheren.
De beste reden die ik kan bedenken waarom ik niet president van de Verenigde Staten wil zijn is dat je je twee keer per dag moet scheren. van : Adlai Stevenson
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black De beste reden die ik kan bedenken waarom ik niet president van de Verenigde Staten wil zijn is dat je je twee keer per dag moet scheren.
- Adlai Stevenson Citaten.NET