• Adam Walinsky Als er twaalf clowns op het podium zijn, kan je erbij gaan staan en Shakespeare beginnen te citeren, maar voor het publiek ben je alleen maar de dertiende clown.
    Origineel: If there are twelve clowns in a ring, you can jump in the middle and start reciting Shakespeare, but to the audience, you'll just be the thirteenth clown.
    Adam Walinsky
    Amerikaans advocaat en speechwriter 1937-
    Adam Walinsky
    - +
    +1
Laden...
Adam Walinsky - Als er twaalf clowns op het podium zijn, kan je erbij gaan staan en Shakespeare beginnen te citeren, maar voor het publiek ben je alleen maar de dertiende clown.
Als er twaalf clowns op het podium zijn, kan je erbij gaan staan en Shakespeare beginnen te citeren, maar voor het publiek ben je alleen maar de dertiende clown. van : Adam Walinsky
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Als er twaalf clowns op het podium zijn, kan je erbij gaan staan en Shakespeare beginnen te citeren, maar voor het publiek ben je alleen maar de dertiende clown.
- Adam Walinsky Citaten.NET