• A. Schopenhauer De ellende van het leven komt voldoende duidelijk naar voren uit de eenvoudige overweging dat het leven van de meeste mensen niets anders is dan een constante strijd om het bestaan ??zelf, met de zekerheid het uiteindelijk toch te gaan verliezen.
    Origineel: Der Jammer des Lebens geht schon genugsam aus der einfachen Betrachtung hervor, dass das Leben der allermeisten Menschen nichts ist als ein beständiger Kampf um diese Existenz selbst, mit der Gewissheit ihn zuletzt zu verlieren.
    Bron: Nachlass Bogen
    A. Schopenhauer
    Duits filosoof 1788-1860
    A. Schopenhauer
    - +
    +1
A. Schopenhauer - De ellende van het leven komt voldoende duidelijk naar voren uit de eenvoudige overweging dat het leven van de meeste mensen niets anders is dan een constante strijd om het bestaan ??zelf, met de zekerheid het uiteindelijk toch te gaan verliezen.
De ellende van het leven komt voldoende duidelijk naar voren uit de eenvoudige overweging dat het leven van de meeste mensen niets anders is dan een constante strijd om het bestaan ??zelf, met de zekerheid het uiteindelijk toch te gaan verliezen. van : A. Schopenhauer
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest De ellende van het leven komt voldoende duidelijk naar voren uit de eenvoudige overweging dat het leven van de meeste mensen niets anders is dan een constante strijd om het bestaan ??zelf, met de zekerheid het uiteindelijk toch te gaan verliezen.
- A. Schopenhauer Citaten.NET