• Winston Churchill Ik ben voorbereid om mijn Schepper te ontmoeten. Maar of mijn Schepper voorbereid is op de enorme beproeving om mij te ontmoeten is een andere zaak.
    Origineel: I am prepared to meet my Maker. Whether my Maker is prepared for the great ordeal of meeting me is another matter.
    Bron: Op de avond voor zijn 75e verjaardag
    Winston Churchill
    Engels staatsman en Nobelprijswinnaar literatuur (1953) 1874-1965
    Winston Churchill
    - +
    +32
Winston Churchill - Ik ben voorbereid om mijn Schepper te ontmoeten. Maar of mijn Schepper voorbereid is op de enorme beproeving om mij te ontmoeten is een andere zaak.
Ik ben voorbereid om mijn Schepper te ontmoeten. Maar of mijn Schepper voorbereid is op de enorme beproeving om mij te ontmoeten is een andere zaak. van : Winston Churchill
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Ik ben voorbereid om mijn Schepper te ontmoeten. Maar of mijn Schepper voorbereid is op de enorme beproeving om mij te ontmoeten is een andere zaak.
- Winston Churchill Citaten.NET