• William Somerset Maugham Als ik een boek lees, lijkt het alsof ik het alleen met mijn ogen lees, maar af en toe kom ik een passage tegen, misschien alleen een zin, die een betekenis voor mij heeft, en dan wordt het een deel van mij.
    Origineel: When I read a book I seem to read it with my eyes only, but now and then I come across a passage, perhaps only a phrase, which has a meaning for me, and it becomes part of me.
    Bron: Of Human Bondage (1915) Ch. 67
    William Somerset Maugham
    Engels schrijver 1874-1965
    William Somerset Maugham
    - +
     0
William Somerset Maugham - Als ik een boek lees, lijkt het alsof ik het alleen met mijn ogen lees, maar af en toe kom ik een passage tegen, misschien alleen een zin, die een betekenis voor mij heeft, en dan wordt het een deel van mij.
Als ik een boek lees, lijkt het alsof ik het alleen met mijn ogen lees, maar af en toe kom ik een passage tegen, misschien alleen een zin, die een betekenis voor mij heeft, en dan wordt het een deel van mij. van : William Somerset Maugham
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Als ik een boek lees, lijkt het alsof ik het alleen met mijn ogen lees, maar af en toe kom ik een passage tegen, misschien alleen een zin, die een betekenis voor mij heeft, en dan wordt het een deel van mij.
- William Somerset Maugham Citaten.NET