• Warren Buffett De grootste investering die een jongere kan doen, is in zijn eigen opleiding, in zijn eigen verstand. Want geld komt en gaat. Relaties komen en gaan. Maar wat je een keer leert, blijft je voor altijd bij.
    Origineel: The greatest investment a young person can make is in their own education, in their own mind. Because money comes and goes. Relationships come and go. But what you learn once stays with you forever.
    Warren Buffett
    Amerikaans investeerder en zakenman 1930-
    Warren Buffett
    - +
    +1
Laden...
Warren Buffett - De grootste investering die een jongere kan doen, is in zijn eigen opleiding, in zijn eigen verstand. Want geld komt en gaat. Relaties komen en gaan. Maar wat je een keer leert, blijft je voor altijd bij.
De grootste investering die een jongere kan doen, is in zijn eigen opleiding, in zijn eigen verstand. Want geld komt en gaat. Relaties komen en gaan. Maar wat je een keer leert, blijft je voor altijd bij. van : Warren Buffett
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise De grootste investering die een jongere kan doen, is in zijn eigen opleiding, in zijn eigen verstand. Want geld komt en gaat. Relaties komen en gaan. Maar wat je een keer leert, blijft je voor altijd bij.
- Warren Buffett Citaten.NET