• Walter Bagehot Iedere bankier weet dat als hij zijn kredietwaardigheid moet bewijzen, hij zijn krediet heeft verspeeld, hoe goed zijn argumenten ook zijn.
    Origineel: Every banker knows that if he has to prove that he is worthy of credit, however good may be his arguments, in fact his credit is gone.
    Bron: Lombard Street: A Description of the Money Market
    Walter Bagehot
    Engels econoom 1826-1877
    Walter Bagehot
    - +
    -1
Laden...
Walter Bagehot - Iedere bankier weet dat als hij zijn kredietwaardigheid moet bewijzen, hij zijn krediet heeft verspeeld, hoe goed zijn argumenten ook zijn.
Iedere bankier weet dat als hij zijn kredietwaardigheid moet bewijzen, hij zijn krediet heeft verspeeld, hoe goed zijn argumenten ook zijn. van : Walter Bagehot
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Iedere bankier weet dat als hij zijn kredietwaardigheid moet bewijzen, hij zijn krediet heeft verspeeld, hoe goed zijn argumenten ook zijn.
- Walter Bagehot Citaten.NET