• Voltaire In het algemeen is de kunst van regeren om zoveel mogelijk geld weg te nemen van een groot deel van de bevolking om dit aan een andere deel weg te geven.
    Origineel: En général, l’art du gouvernement consiste à prendre le plus d’argent qu’on peut à une grande partie des citoyens, pour le donner à une autre partie.
    Bron: Questions sur l'Encyclopédie (1770-1774) D’argent
    Voltaire
    Frans schrijver en filosoof (ps. van François Marie Arouet) 1694-1778
    Voltaire
    - +
    +15
Voltaire - In het algemeen is de kunst van regeren om zoveel mogelijk geld weg te nemen van een groot deel van de bevolking om dit aan een andere deel weg te geven.
In het algemeen is de kunst van regeren om zoveel mogelijk geld weg te nemen van een groot deel van de bevolking om dit aan een andere deel weg te geven. van : Voltaire
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad In het algemeen is de kunst van regeren om zoveel mogelijk geld weg te nemen van een groot deel van de bevolking om dit aan een andere deel weg te geven.
- Voltaire Citaten.NET