• Umberto Eco Nationale identiteit is het laatste bastion van de kansarmen. Maar de betekenis van identiteit is nu gebaseerd op haat, op haat voor degenen die niet hetzelfde zijn.
    Origineel: L'identità nazionale è l'ultima risorsa dei diseredati. Ora il senso dell'identità si fonda sull'odio, sull'odio per chi non è identico.
    Bron: De begraafplaats van Praag
    Umberto Eco
    Italiaans schrijver en criticus 1932-2016
    Umberto Eco
    - +
     0
Umberto Eco - Nationale identiteit is het laatste bastion van de kansarmen. Maar de betekenis van identiteit is nu gebaseerd op haat, op haat voor degenen die niet hetzelfde zijn.
Nationale identiteit is het laatste bastion van de kansarmen. Maar de betekenis van identiteit is nu gebaseerd op haat, op haat voor degenen die niet hetzelfde zijn. van : Umberto Eco
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Nationale identiteit is het laatste bastion van de kansarmen. Maar de betekenis van identiteit is nu gebaseerd op haat, op haat voor degenen die niet hetzelfde zijn.
- Umberto Eco Citaten.NET