• Thea Beckman Moeder Aarde in lentekleed; iets mooiers, opwekkenders en heerlijkers on Christian zich niet indenken. Heel diep van binnen voelde hij dat de verering van de Thulenen voor Moeder Aarde wortelde in liefde, maar vooral in de grote vreugde te beseffen dat zij deel uitmaakten van dit bruisende leven, deze jaarlijkse vernieuwing.
    Bron: Kinderen van Moeder Aarde
    Thea Beckman
    Nederlands jeug- en kinderboekenschrijfster 1923-2004
    Thea Beckman
    - +
     0
Laden...
Thea Beckman - Moeder Aarde in lentekleed; iets mooiers, opwekkenders en heerlijkers on Christian zich niet indenken. Heel diep van binnen voelde hij dat de verering van de Thulenen voor Moeder Aarde wortelde in liefde, maar vooral in de grote vreugde te beseffen dat zij deel uitmaakten van dit bruisende leven, deze jaarlijkse vernieuwing.
Moeder Aarde in lentekleed; iets mooiers, opwekkenders en heerlijkers on Christian zich niet indenken. Heel diep van binnen voelde hij dat de verering van de Thulenen voor Moeder Aarde wortelde in liefde, maar vooral in de grote vreugde te beseffen dat zij deel uitmaakten van dit bruisende leven, deze jaarlijkse vernieuwing. van : Thea Beckman
X
z-love-children-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-children-sun Moeder Aarde in lentekleed; iets mooiers, opwekkenders en heerlijkers on Christian zich niet indenken. Heel diep van binnen voelde hij dat de verering van de Thulenen voor Moeder Aarde wortelde in liefde, maar vooral in de grote vreugde te beseffen dat zij deel uitmaakten van dit bruisende leven, deze jaarlijkse vernieuwing.
- Thea Beckman Citaten.NET