• Sitting Bull Toen ik nog een jongen was, bezaten de Sioux de wereld. De zon kwam op en ging onder op hun land; ze stuurden tienduizend man ten strijde. Waar zijn de krijgers vandaag? Wie heeft ze vermoord? Waar zijn onze landen? Wie is de eigenaar?
    Origineel: When I was a boy, the Sioux owned the world. The sun rose and set on their land; they sent ten thousand men to battle. Where are the warriors today? Who slew them? Where are our lands? Who owns them?
    Sitting Bull
    Leider van de Sioux 1831-1890
    Sitting Bull
    - +
     0
Laden...
Sitting Bull - Toen ik nog een jongen was, bezaten de Sioux de wereld. De zon kwam op en ging onder op hun land; ze stuurden tienduizend man ten strijde. Waar zijn de krijgers vandaag? Wie heeft ze vermoord? Waar zijn onze landen? Wie is de eigenaar?
Toen ik nog een jongen was, bezaten de Sioux de wereld. De zon kwam op en ging onder op hun land; ze stuurden tienduizend man ten strijde. Waar zijn de krijgers vandaag? Wie heeft ze vermoord? Waar zijn onze landen? Wie is de eigenaar? van : Sitting Bull
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Toen ik nog een jongen was, bezaten de Sioux de wereld. De zon kwam op en ging onder op hun land; ze stuurden tienduizend man ten strijde. Waar zijn de krijgers vandaag? Wie heeft ze vermoord? Waar zijn onze landen? Wie is de eigenaar?
- Sitting Bull Citaten.NET