• Sean O'Casey Het leven van de kunstenaar moet zijn waar het leven is, actief leven, noch in een ivoren toren noch in een betonnen schuilplaats; hij moet naar alles luisteren, naar alles kijken en het daarna allemaal uitdenken.
    Origineel: The artist's life is to be where life is, active life, found in neither ivory tower nor concrete shelter; he must be out listening to everything, looking at everything, and thinking it all out afterward.
    Sean O'Casey
    Iers toneelschrijver 1880-1964
    Sean O'Casey
    - +
     0
Laden...
Sean O'Casey - Het leven van de kunstenaar moet zijn waar het leven is, actief leven, noch in een ivoren toren noch in een betonnen schuilplaats; hij moet naar alles luisteren, naar alles kijken en het daarna allemaal uitdenken.
Het leven van de kunstenaar moet zijn waar het leven is, actief leven, noch in een ivoren toren noch in een betonnen schuilplaats; hij moet naar alles luisteren, naar alles kijken en het daarna allemaal uitdenken. van : Sean O'Casey
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Het leven van de kunstenaar moet zijn waar het leven is, actief leven, noch in een ivoren toren noch in een betonnen schuilplaats; hij moet naar alles luisteren, naar alles kijken en het daarna allemaal uitdenken.
- Sean O'Casey Citaten.NET