• Saki Mevrouw was niet erg blij dat ze in een professionele kwestie werd tegengesproken, en als mevrouw haar geduld verloor, vond je het vaak achteraf terug in de rekening.
    Origineel: Madame was not best pleased at being contradicted on a professional matter, and when Madame lost her temper you usually found it afterwards in the bill.
    Bron: Reginald (1904) Reginald on Besetting Sins
    Saki
    Birmees / Brits schrijver (ps. van Hector Hugh Munro) 1870-1916
    Saki
    - +
     0
Laden...
Saki - Mevrouw was niet erg blij dat ze in een professionele kwestie werd tegengesproken, en als mevrouw haar geduld verloor, vond je het vaak achteraf terug in de rekening.
Mevrouw was niet erg blij dat ze in een professionele kwestie werd tegengesproken, en als mevrouw haar geduld verloor, vond je het vaak achteraf terug in de rekening. van : Saki
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Mevrouw was niet erg blij dat ze in een professionele kwestie werd tegengesproken, en als mevrouw haar geduld verloor, vond je het vaak achteraf terug in de rekening.
- Saki Citaten.NET