• Robert Louis Stevenson We zijn allemaal reizigers in de wildernis van deze wereld, en het beste dat we kunnen vinden tijdens onze reizen is een oprechte vriend.
    Origineel: We are all travelers in the wilderness of this world [...] and the best we can find in our travels is an honest friend.
    Bron: Travels with a Donkey (1879) Intro, Aan Sidney Colvin
    Robert Louis Stevenson
    Schots schrijver en dichter 1850-1895
    Robert Louis Stevenson
    - +
    +1
Laden...
Robert Louis Stevenson - We zijn allemaal reizigers in de wildernis van deze wereld, en het beste dat we kunnen vinden tijdens onze reizen is een oprechte vriend.
We zijn allemaal reizigers in de wildernis van deze wereld, en het beste dat we kunnen vinden tijdens onze reizen is een oprechte vriend. van : Robert Louis Stevenson
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road We zijn allemaal reizigers in de wildernis van deze wereld, en het beste dat we kunnen vinden tijdens onze reizen is een oprechte vriend.
- Robert Louis Stevenson Citaten.NET