• Robert Eisner Want als men zich thuis een vreemde voelt, dan is het buitenland, waar vreemdheid vanzelf legitiem is, een veel comfortabeler oord voor vakantie, zelfs om te wonen en te werken.
    Robert Eisner
    Amerikaans auteur en econoom 1922-1998
    Robert Eisner
    - +
    -1
Laden...
Robert Eisner - Want als men zich thuis een vreemde voelt, dan is het buitenland, waar vreemdheid vanzelf legitiem is, een veel comfortabeler oord voor vakantie, zelfs om te wonen en te werken.
Want als men zich thuis een vreemde voelt, dan is het buitenland, waar vreemdheid vanzelf legitiem is, een veel comfortabeler oord voor vakantie, zelfs om te wonen en te werken. van : Robert Eisner
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Want als men zich thuis een vreemde voelt, dan is het buitenland, waar vreemdheid vanzelf legitiem is, een veel comfortabeler oord voor vakantie, zelfs om te wonen en te werken.
- Robert Eisner Citaten.NET