• Robert de Niro Uit een onderzoek blijkt dat vrouwen zich ongemakkelijk voelen wanneer ze zich moeten uitkleden in de aanwezigheid van andere vrouwen, terwijl dat geen probleem is wanneer er mannen bij zijn. Vrouwen kijken kritisch toe, mannen zijn dankbaar.
    Robert de Niro
    Amerikaans acteur 1943-
    Robert de Niro
    - +
    +6
Robert de Niro - Uit een onderzoek blijkt dat vrouwen zich ongemakkelijk voelen wanneer ze zich moeten uitkleden in de aanwezigheid van andere vrouwen, terwijl dat geen probleem is wanneer er mannen bij zijn. Vrouwen kijken kritisch toe, mannen zijn dankbaar.
Uit een onderzoek blijkt dat vrouwen zich ongemakkelijk voelen wanneer ze zich moeten uitkleden in de aanwezigheid van andere vrouwen, terwijl dat geen probleem is wanneer er mannen bij zijn. Vrouwen kijken kritisch toe, mannen zijn dankbaar. van : Robert de Niro
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Uit een onderzoek blijkt dat vrouwen zich ongemakkelijk voelen wanneer ze zich moeten uitkleden in de aanwezigheid van andere vrouwen, terwijl dat geen probleem is wanneer er mannen bij zijn. Vrouwen kijken kritisch toe, mannen zijn dankbaar.
- Robert de Niro Citaten.NET