• Richard Nixon Laat nooit je hoofd hangen. Geef nooit op en ga niet bij de pakken neerzitten. Vind een andere manier. En bid niet als het regent als je ook niet bidt als de zon schijnt.
    Origineel: Never let your head hang down. Never give up and sit down and grieve. Find another way. And don't pray when it rains if you don't pray when the sun shines.
    Richard Nixon
    Amerikaans president (37e) en politicus 1913-1994
    Richard Nixon
    - +
     0
Richard Nixon - Laat nooit je hoofd hangen. Geef nooit op en ga niet bij de pakken neerzitten. Vind een andere manier. En bid niet als het regent als je ook niet bidt als de zon schijnt.
Laat nooit je hoofd hangen. Geef nooit op en ga niet bij de pakken neerzitten. Vind een andere manier. En bid niet als het regent als je ook niet bidt als de zon schijnt. van : Richard Nixon
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Laat nooit je hoofd hangen. Geef nooit op en ga niet bij de pakken neerzitten. Vind een andere manier. En bid niet als het regent als je ook niet bidt als de zon schijnt.
- Richard Nixon Citaten.NET