• Raoul de la Grasserie De meest nauwkeurige definitie van het huwelijk in onze rechtsstaat, is het overbrengen van een portemonnee uit de ene broekzak in de andere.
    Origineel: La définition la plus juste du mariage dans notre état légal, c'est le passage d'un porte-monnaie d'une poche dans l'autre.
    Bron: Pensées contemporaines
    Raoul de la Grasserie
    Frans schrijver 1839-1914
    Raoul de la Grasserie
    - +
    +1
Laden...
Raoul de la Grasserie - De meest nauwkeurige definitie van het huwelijk in onze rechtsstaat, is het overbrengen van een portemonnee uit de ene broekzak in de andere.
De meest nauwkeurige definitie van het huwelijk in onze rechtsstaat, is het overbrengen van een portemonnee uit de ene broekzak in de andere. van : Raoul de la Grasserie
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest De meest nauwkeurige definitie van het huwelijk in onze rechtsstaat, is het overbrengen van een portemonnee uit de ene broekzak in de andere.
- Raoul de la Grasserie Citaten.NET