• Pierre Kemp Het is een avond zo zonder iets. Alles is er wel maar verrilt naar een niets. Het spel van de kinderen klinkt als van achter glas, of het al niet meer was, waar het was.
    Bron: gedicht: Avondstemming
    Pierre Kemp
    Nederlands dichter 1886-1967
    Pierre Kemp
    - +
    +2
Pierre Kemp - Het is een avond zo zonder iets. Alles is er wel maar verrilt naar een niets. Het spel van de kinderen klinkt als van achter glas, of het al niet meer was, waar het was.
Het is een avond zo zonder iets. Alles is er wel maar verrilt naar een niets. Het spel van de kinderen klinkt als van achter glas, of het al niet meer was, waar het was. van : Pierre Kemp
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Het is een avond zo zonder iets. Alles is er wel maar verrilt naar een niets. Het spel van de kinderen klinkt als van achter glas, of het al niet meer was, waar het was.
- Pierre Kemp Citaten.NET