• Philip Roth We leven in een tijdperk waarin de verbeeldingskracht van de romanschrijver hulpeloos is tegen wat hij weet wat hij in de krant van morgen gaat lezen.
    Origineel: We live in an age in which the imagination of the novelist is helpless against what he knows he is going to read in tomorrow's newspaper.
    Philip Roth
    Amerikaans schrijver 1933-2018
    Philip Roth
    - +
    +3
Philip Roth - We leven in een tijdperk waarin de verbeeldingskracht van de romanschrijver hulpeloos is tegen wat hij weet wat hij in de krant van morgen gaat lezen.
We leven in een tijdperk waarin de verbeeldingskracht van de romanschrijver hulpeloos is tegen wat hij weet wat hij in de krant van morgen gaat lezen. van : Philip Roth
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest We leven in een tijdperk waarin de verbeeldingskracht van de romanschrijver hulpeloos is tegen wat hij weet wat hij in de krant van morgen gaat lezen.
- Philip Roth Citaten.NET