• Philip Larkin Ik kwam tot de conclusie dat er enorm veel onderzoek nodig was om een mening over iets te kunnen vormen, en daarom vermijd ik als onderwerp van gesprek de politiek in zijn geheel.
    Origineel: I came to the conclusion that an enormous amount of research was needed to form an opinion on anything, and therefore I abandoned politics altogether as a topic of conversation.
    Bron: Brief aan Monica Jones, 05-08-1953
    Philip Larkin
    Engels dichter, romanschrijver en bibliothecaris 1922-1985
    Philip Larkin
    - +
    +4
Laden...
Philip Larkin - Ik kwam tot de conclusie dat er enorm veel onderzoek nodig was om een mening over iets te kunnen vormen, en daarom vermijd ik als onderwerp van gesprek de politiek in zijn geheel.
Ik kwam tot de conclusie dat er enorm veel onderzoek nodig was om een mening over iets te kunnen vormen, en daarom vermijd ik als onderwerp van gesprek de politiek in zijn geheel. van : Philip Larkin
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Ik kwam tot de conclusie dat er enorm veel onderzoek nodig was om een mening over iets te kunnen vormen, en daarom vermijd ik als onderwerp van gesprek de politiek in zijn geheel.
- Philip Larkin Citaten.NET