• Peter Ackroyd Er is geen vernedering erger dan het bewustzijn van een verspild leven. Het bevlekt de geest, verliest de hoop en vernietigt elk motief voor actie of verandering.
    Origineel: There is no humiliation worse than the consciousness of a wasted life. It stains the spirit, forestalls hope, and destroys any motive for action or change.
    Bron: toegeschreven
    Peter Ackroyd
    Engels criticus en schrijver 1949-
    Peter Ackroyd
    - +
    +44
Peter Ackroyd - Er is geen vernedering erger dan het bewustzijn van een verspild leven. Het bevlekt de geest, verliest de hoop en vernietigt elk motief voor actie of verandering.
Er is geen vernedering erger dan het bewustzijn van een verspild leven. Het bevlekt de geest, verliest de hoop en vernietigt elk motief voor actie of verandering. van : Peter Ackroyd
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Er is geen vernedering erger dan het bewustzijn van een verspild leven. Het bevlekt de geest, verliest de hoop en vernietigt elk motief voor actie of verandering.
- Peter Ackroyd Citaten.NET