• Paul Theroux Reizen is het meest bevredigend wanneer het niet langer gaat om het bereiken van een bestemming en het niet meer te onderscheiden is van simpelweg je leven leiden.
    Origineel: Travel is at its most rewarding when it ceases to be about your reaching a destination and becomes indistinguishable from living your life.
    Bron: Ghost Train to the Eastern Star (2008) ch. 24 Mekong Express
    Paul Theroux
    Amerikaans schrijver van reisverhalen 1941-
    Paul Theroux
    - +
    +2
Paul Theroux - Reizen is het meest bevredigend wanneer het niet langer gaat om het bereiken van een bestemming en het niet meer te onderscheiden is van simpelweg je leven leiden.
Reizen is het meest bevredigend wanneer het niet langer gaat om het bereiken van een bestemming en het niet meer te onderscheiden is van simpelweg je leven leiden. van : Paul Theroux
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Reizen is het meest bevredigend wanneer het niet langer gaat om het bereiken van een bestemming en het niet meer te onderscheiden is van simpelweg je leven leiden.
- Paul Theroux Citaten.NET