• Oliver Goldsmith Een mens die het huis verlaat om zichzelf en anderen te genezen, is een filosoof; maar hij die van land tot land gaat, geleid door de blinde impuls van nieuwsgierigheid, is een vagebond.
    Origineel: A man who leaves home to mend himself and others is a philosopher; but he who goes from country to country, guided by the blind impulse of curiosity, is a vagabond.
    Bron: The Citizen of the World (1809) 24
    Oliver Goldsmith
    Iers schrijver en dichter 1728-1774
    Oliver Goldsmith
    - +
     0
Laden...
Oliver Goldsmith - Een mens die het huis verlaat om zichzelf en anderen te genezen, is een filosoof; maar hij die van land tot land gaat, geleid door de blinde impuls van nieuwsgierigheid, is een vagebond.
Een mens die het huis verlaat om zichzelf en anderen te genezen, is een filosoof; maar hij die van land tot land gaat, geleid door de blinde impuls van nieuwsgierigheid, is een vagebond. van : Oliver Goldsmith
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Een mens die het huis verlaat om zichzelf en anderen te genezen, is een filosoof; maar hij die van land tot land gaat, geleid door de blinde impuls van nieuwsgierigheid, is een vagebond.
- Oliver Goldsmith Citaten.NET