• Novalis Het is zonderling genoeg, dat niet reeds lang de associatie van wellust, godsdienst en wreedheid de mensen opmerkzaam heeft gemaakt op de innige verwantschap en gemeenschappelijke strekking van deze drie.
    Origineel: Es ist sonderbar, daß nicht längst die Assoziation von Wollust, Religion und Grausamkeit die Menschen aufmerksam auf ihre innige Verwandtschaft und ihre gemeinschaftliche Tendenz gemacht hat.
    Bron: Fragmente I, Bruchstücke
    Novalis
    Duits dichter en schrijver (ps. van Georg van Hardenberg) 1772-1801
    Novalis
    - +
    +2
Laden...
Novalis - Het is zonderling genoeg, dat niet reeds lang de associatie van wellust, godsdienst en wreedheid de mensen opmerkzaam heeft gemaakt op de innige verwantschap en gemeenschappelijke strekking van deze drie.
Het is zonderling genoeg, dat niet reeds lang de associatie van wellust, godsdienst en wreedheid de mensen opmerkzaam heeft gemaakt op de innige verwantschap en gemeenschappelijke strekking van deze drie. van : Novalis
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Het is zonderling genoeg, dat niet reeds lang de associatie van wellust, godsdienst en wreedheid de mensen opmerkzaam heeft gemaakt op de innige verwantschap en gemeenschappelijke strekking van deze drie.
- Novalis Citaten.NET