• Michel Butor Om het kind dat diep in ons slaapt onder een dikke laag frustratie en verwaarlozing weer tevoorschijn te brengen is veel aandacht en rust nodig.
    Origineel: La nouvelle apparition de l'enfant qui dort au fond de nous-mêmes, recouvert par une si épaisse nappe de déceptions et d'oublis, exige attention et silence.
    Bron: Répertoire (1968)
    Michel Butor
    Frans schrijver 1926-2016
    Michel Butor
    - +
    +40
Laden...
Michel Butor - Om het kind dat diep in ons slaapt onder een dikke laag frustratie en verwaarlozing weer tevoorschijn te brengen is veel aandacht en rust nodig.
Om het kind dat diep in ons slaapt onder een dikke laag frustratie en verwaarlozing weer tevoorschijn te brengen is veel aandacht en rust nodig. van : Michel Butor
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Om het kind dat diep in ons slaapt onder een dikke laag frustratie en verwaarlozing weer tevoorschijn te brengen is veel aandacht en rust nodig.
- Michel Butor Citaten.NET