• Markies de Sade Wreedheid is verre van een ondeugd, maar het eerste gevoel dat de natuur ons opdringt; het kind breekt zijn rammelaar, bijt in de tepel van zijn voedster, wurgt zijn vogel, lang voordat hij de leeftijd van de rede bereikt.
    Origineel: La cruauté, bien loin d'être un vice, est le premier sentiment qu'imprime en nous la nature ; l'enfant brise son hochet, mord le téton de sa nourrice, étrangle son oiseau, bien avant que d'avoir l'âge de raison.
    Bron: La Philosophie dans le Boudoir (1791)
    Markies de Sade
    - +
     0
Laden...
Markies de Sade - Wreedheid is verre van een ondeugd, maar het eerste gevoel dat de natuur ons opdringt; het kind breekt zijn rammelaar, bijt in de tepel van zijn voedster, wurgt zijn vogel, lang voordat hij de leeftijd van de rede bereikt.
Wreedheid is verre van een ondeugd, maar het eerste gevoel dat de natuur ons opdringt; het kind breekt zijn rammelaar, bijt in de tepel van zijn voedster, wurgt zijn vogel, lang voordat hij de leeftijd van de rede bereikt. van : Markies de Sade
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Wreedheid is verre van een ondeugd, maar het eerste gevoel dat de natuur ons opdringt; het kind breekt zijn rammelaar, bijt in de tepel van zijn voedster, wurgt zijn vogel, lang voordat hij de leeftijd van de rede bereikt.
- Markies de Sade Citaten.NET