• Lech Walesa Ik ben geen intellectueel, ik ben arbeider Ik heb van mijn leven nog nooit een boek ingezien. Maar ik weet wat ik wil. Andere zaken interesseren me niet, boeken niet, interviews niet, ook niet de Nobelprijs. Ik heb geen complexen, noch ten overstaan van generaals noch ten overstaan van premiers.
    Bron: 1981
    Lech Walesa
    Pools vakbondsleider, activist en president 1943-
    Lech Walesa
    - +
     0
Laden...
Lech Walesa - Ik ben geen intellectueel, ik ben arbeider Ik heb van mijn leven nog nooit een boek ingezien. Maar ik weet wat ik wil. Andere zaken interesseren me niet, boeken niet, interviews niet, ook niet de Nobelprijs. Ik heb geen complexen, noch ten overstaan van generaals noch ten overstaan van premiers.
Ik ben geen intellectueel, ik ben arbeider Ik heb van mijn leven nog nooit een boek ingezien. Maar ik weet wat ik wil. Andere zaken interesseren me niet, boeken niet, interviews niet, ook niet de Nobelprijs. Ik heb geen complexen, noch ten overstaan van generaals noch ten overstaan van premiers. van : Lech Walesa
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Ik ben geen intellectueel, ik ben arbeider Ik heb van mijn leven nog nooit een boek ingezien. Maar ik weet wat ik wil. Andere zaken interesseren me niet, boeken niet, interviews niet, ook niet de Nobelprijs. Ik heb geen complexen, noch ten overstaan van generaals noch ten overstaan van premiers.
- Lech Walesa Citaten.NET