• John Locke Praktische principes die uit de natuur voortkomen, zijn er om naar te handelen en moeten een uniformiteit van handelen tot stand brengen, en niet slechts een theoretische erkenning van hun waarheid.
    John Locke
    Engels filosoof 1632-1704
    John Locke
    - +
     0
Laden...
John Locke - Praktische principes die uit de natuur voortkomen, zijn er om naar te handelen en moeten een uniformiteit van handelen tot stand brengen, en niet slechts een theoretische erkenning van hun waarheid.
Praktische principes die uit de natuur voortkomen, zijn er om naar te handelen en moeten een uniformiteit van handelen tot stand brengen, en niet slechts een theoretische erkenning van hun waarheid. van : John Locke
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Praktische principes die uit de natuur voortkomen, zijn er om naar te handelen en moeten een uniformiteit van handelen tot stand brengen, en niet slechts een theoretische erkenning van hun waarheid.
- John Locke Citaten.NET