• John F. Kennedy Wij zijn niet bevreesd om de Amerikanen onplezierige feiten, buitenlandse ideeën, vijandelijke filosofieën en concurrerende waarden toe te vertrouwen. Want een natie die bang is om zijn onderdanen de waarheid en valsheid te laten beoordelen in een open markt is een natie die bang is van zijn eigen mensen.
    Origineel: We are not afraid to entrust the American people with unpleasant facts, foreign ideas, alien philosophies, and competitive values. For a nation that is afraid to let its people judge the truth and falsehood in an open market is a nation that is afraid of its people.
    Bron: Toespraak, 26-02-1962. Voor de volledige tekst zie: www.presidency.ucsb.edu
    John F. Kennedy
    Amerikaans politicus en president (35e) 1917-1963
    John F. Kennedy
    - +
    +20
Laden...
John F. Kennedy - Wij zijn niet bevreesd om de Amerikanen onplezierige feiten, buitenlandse ideeën, vijandelijke filosofieën en concurrerende waarden toe te vertrouwen. Want een natie die bang is om zijn onderdanen de waarheid en valsheid te laten beoordelen in een open markt is een natie die bang is van zijn eigen mensen.
Wij zijn niet bevreesd om de Amerikanen onplezierige feiten, buitenlandse ideeën, vijandelijke filosofieën en concurrerende waarden toe te vertrouwen. Want een natie die bang is om zijn onderdanen de waarheid en valsheid te laten beoordelen in een open markt is een natie die bang is van zijn eigen mensen. van : John F. Kennedy
X
z-love-children-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-children-sun Wij zijn niet bevreesd om de Amerikanen onplezierige feiten, buitenlandse ideeën, vijandelijke filosofieën en concurrerende waarden toe te vertrouwen. Want een natie die bang is om zijn onderdanen de waarheid en valsheid te laten beoordelen in een open markt is een natie die bang is van zijn eigen mensen.
- John F. Kennedy Citaten.NET