• John Betjeman Norfolk zou Norfolk niet zijn zonder een kerktoren aan de horizon. We kunnen geen enkele Norfolk-kerk missen. Wanneer een kerk is afgebroken, lijkt het land leeg of is het als een ketting waaraan een juweel ontbreekt.
    Origineel: Norfolk would not be Norfolk without a church tower on the horizon. We cannot spare a single Norfolk church. When a church has been pulled down the country seems empty or is like a necklace with a jewel missing.
    John Betjeman
    Engels dichter 1906 - 1984
    John Betjeman
    - +
     0
Laden...
John Betjeman - Norfolk zou Norfolk niet zijn zonder een kerktoren aan de horizon. We kunnen geen enkele Norfolk-kerk missen. Wanneer een kerk is afgebroken, lijkt het land leeg of is het als een ketting waaraan een juweel ontbreekt.
Norfolk zou Norfolk niet zijn zonder een kerktoren aan de horizon. We kunnen geen enkele Norfolk-kerk missen. Wanneer een kerk is afgebroken, lijkt het land leeg of is het als een ketting waaraan een juweel ontbreekt. van : John Betjeman
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Norfolk zou Norfolk niet zijn zonder een kerktoren aan de horizon. We kunnen geen enkele Norfolk-kerk missen. Wanneer een kerk is afgebroken, lijkt het land leeg of is het als een ketting waaraan een juweel ontbreekt.
- John Betjeman Citaten.NET