• J.J. Voskuil Zo'n man neemt natuurlijk de beste. Dat zou ik ook doen als ik hem was. En Beerta is een beste man, maar dat Bureau van hem is toch maar een stoffige uithoek. Daar wordt om gelachen.
    Bron: Het Bureau 1 - Meneer Beerta (1978)
    J.J. Voskuil
    Nederlands volkskundige en schrijver 1926-2008
    J.J. Voskuil
    - +
    +5
J.J. Voskuil - Zo'n man neemt natuurlijk de beste. Dat zou ik ook doen als ik hem was. En Beerta is een beste man, maar dat Bureau van hem is toch maar een stoffige uithoek. Daar wordt om gelachen.
Zo'n man neemt natuurlijk de beste. Dat zou ik ook doen als ik hem was. En Beerta is een beste man, maar dat Bureau van hem is toch maar een stoffige uithoek. Daar wordt om gelachen. van : J.J. Voskuil
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Zo'n man neemt natuurlijk de beste. Dat zou ik ook doen als ik hem was. En Beerta is een beste man, maar dat Bureau van hem is toch maar een stoffige uithoek. Daar wordt om gelachen.
- J.J. Voskuil Citaten.NET