• Jerome K. Jerome Het lot van een verlegen man is niet een gelukkig lot. De mannen hebben een hekel aan hem, de vrouwen verachten hem, en hij heeft een hekel aan en veracht zichzelf.
    Origineel: A shy man's lot is not a happy one. The men dislike him, the women despise him, and he dislikes and despises himself.
    Bron: The idle thoughts of an idle fellow (1886)
    Jerome K. Jerome
    Engels schrijver 1859-1927
    Jerome K. Jerome
    - +
    +1
Laden...
Jerome K. Jerome - Het lot van een verlegen man is niet een gelukkig lot. De mannen hebben een hekel aan hem, de vrouwen verachten hem, en hij heeft een hekel aan en veracht zichzelf.
Het lot van een verlegen man is niet een gelukkig lot. De mannen hebben een hekel aan hem, de vrouwen verachten hem, en hij heeft een hekel aan en veracht zichzelf. van : Jerome K. Jerome
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Het lot van een verlegen man is niet een gelukkig lot. De mannen hebben een hekel aan hem, de vrouwen verachten hem, en hij heeft een hekel aan en veracht zichzelf.
- Jerome K. Jerome Citaten.NET